Internet aftale

Internet/bredbånd fra andre end YouSee

Det er nu blevet muligt at få bredbånd via andre udbydere end Yousee.

Det kræver stadig, at man er medlem af antenneforeningen for at gør brug af vores antenneanlæg.
Hvis du er medlem med en tv-grundpakke, koster det ikke ekstra, men ønsker du kun at gøre brug af en bredbånds løsning koster d.d. 250,- kr. om året.

Hvis man vælger at få bredbånd via feks. Fastspeed, skal man være indforstået med at skulle udskifte dem, hvis antenneforeningen en dag skulle vælge og skifte til en tv-udbyder som Fastspeed ikke har samarbejdsaftale med.

I skal være opmærksom på at uanset hvilke hastigheder I bliver tilbudt, så kan vores anlæg ikke klare mere ca. 300/80 Mbit/s

Til jer der ønsker at skifte udbydere, er det bare at gå igang med at undersøge market for hvad der passer til jeres behov.

Hvis I skifter udbyder, skal I huske at meddele det til vores kasserer på kasserer@vest1.dk

Vedhæftet er et tilbud fra Fastspeed som I kan vælge at gøre brug af hvis I har lyst.

Tilbud fra Fastspeed

Hvis du i dag har internet fra YouSee

Hvis man i dag har tv og bredbånd fra Yousee, så kan man bare skifte leverandør af bredbåndet. Routeren udskiftes og det har ingen betydning for din tv- pakke.

Vedr. opsigelse, så skal man selv opsige sin aftale med Yousee.

Fastspeed anbefaler at man først tager kontakt til dem, og her bliver enig om hvornår de kan levere bredbånd på den pågældende adresse, og efterfølgende opsiger sin aftale med Yousee ud fra denne dato. På denne måde undgår man at stå uden netværk.
Man har 30 dages opsigelse hos Yousee.

Ny aftale –  november 2019

På foreningens generalforsamling i januar måned 2019, blev det vedtaget, at det fra november 2019 ville være muligt at være medlem af antenneforeningen uden at være pligtig til at modtage en TV pakke. Ændringen betyder, at det er muligt alene at modtage bredbånd fra YouSee.

Ønsker man at være medlem af antenneforeningen uden at skulle have TV pakke, så er det nu muligt.

Prisen for medlemskab uden TV pakke fastsættes på foreningens generalforsamling i januar.

Aftale 2019

Såfremt I ønsker en ændring af medlemskabet bedes I enten sende en mail til mwe@webspeed.dk med navn, adresse samt ønske om ændring til at være medlem uden TV pakke, eller I udfylder nedenstående slip og afleverer den i postkassen på Randager 69.

Fristen for besked om ændring er den 20.09.2019

Mogens Weber

Kasserer i Antenneforeningen

23433028

UDFYLD DENNE SEDDEL